2020. Füstfelajánlás szertartás

2020 első napján közel kétszázan köszöntöttük az új évet, az új évtizedet a Béke Sztúpánál,s a Milarépa Meditációs Központban.
A Buddhista hagyományok szerinti füstfelajánlás szertartással Buddhák szívélyes támogatását kérve, megtisztítottuk, eltávolítottuk az elmúlt évben testünkkel, beszédünkkel és tudatunkkal elkövetett hibákat és szennyezettségeket. Így a megtisztulás által kedvező táptalajt teremtve az erényteli és pozitív cselekedeteknek. Igyekeztünk a felajánlást, képességeinkhez mérten nagy együttérzéssel és szerető kedvességgel megtenni, hogy ezen cselekedetünk minden érző lény javára váljon.
A szertartást követően a Milarépa Meditációs Központban a minden lény javát szolgáló Jó Szerencse Imával (Zangcsö Mönlam) folytattuk a köszöntést, melyet a szeretet és az együttérzés fontosságáról szóló tanítás követett Drupon Konchok Lhundup és Drupon Konchok Jigmet központunk kiváló vezetőinek jóvoltából.
Druponjaink a hétköznapok megéléséhez, a szívből jövő őszinte szeretet kialakításához szolgáltak jó tanácsokkal, majd minden résztvevő újévi áldásban részesült.
Köszönjük Drupon Konchok Lhundupnak és Drupon Konchok Jigmetnek értékes tanításaikat, hogy vendégül láttak és újévi áldásban részesítettek bennünket.
Váljon a mai napon felhalmozott érdemek sokasága minden érző lény javára!

Képek az eseményről itt!