Kategória (hu-hu)

Ratna Shri Budapest

Kedves Barátaink,

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy immár Budapesten is lehetőség nyílik közös gyakolrásra. Közös gyakorlásainkon túl időközönként Tanítóink is meglátogatnak Bennünket és Tanításokat adnak.

Alább már láthatjátok is az első tanítás sorozat időpontjait, programját!

Nagy szeretettel várunk Mindenkit!

RatnaSri tanítás

 

 

2019 Gyógyító Buddha beavatás, tanítás és gyakorlás

Gyógyító Buddha Beavatás, tanítás és Gyakorlás

Ezen a szép augusztusi hétvégén nagy örömünkre ismét sokan gyűltünk össze, hogy részesülhessünk Tiszteletreméltó Drupon Lhundup Gyógyító Buddha beavatásában, tanításában, majd közösen gyakorolhassuk ezt a nagyon hasznos és erős gyakorlatot önmagunk és minden érző lény megtisztítására és gyógyítására.

Vasárnap együtt ünnepeltük H.H. Drikung Kjabgön Chetsang Rinpoche születésnapját, hosszú élet imákat recitálva kívántuk, hogy a dharma kerekét jó egészségbenminél tovább forgassa a tanítványok számára.

Váljon ezen tanítás minden érző lény javára!

A rendezvényen készült fotók és videók az alábbi linken tekinthetők meg: 

Fotók 

Videók

 

2019. Buddha születésnapi fesztivál

Ezen a szép júniusi hétvégén ismét sokan összegyűltünk, hogy immár hagyomány szerint megünnepeljük Sakjamuni Buddha születését.

Előkészítő imákat követően a gyermek Buddha rituális megfürdetése következett, majd közös ebédet követően, délután tradícionális ladakhi tácokat láthattunk. A program végén nagy közös tánccal zártuk az idei fesztivált.

Köszönet Tanítóinknak, Drupon Lhundupnak és Drupon Jigmetnek, szüleiknek és rokonaiknak, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, és a németországi tánccsoportnak, akik ismét ellátogattak hozzánk, hogy tradícionális ladakhi táncukat bemutassák nekünk.

Az eseményről készült képek az alábbi linken tekinthetők meg:

Buddha születésnapi fesztivál képek